Louise Kragh Armbånd

Louise Kragh er kendt for at kreere smykker i organiske former og et minimalistisk design, som rammer spot-on på modebilledet lige nu. Armbåndende fra Louise Kragh er ikke en undtagelse. Her finder du et bredt udvalg af kædearmbånd, armlænker og armringe som med garanti vil falde i din smag.

Ale kollektioner af armbånd er lavet af 925 sterling sølv og nogle tilbydes også i en 24 karat forgyldning eller i sort rhutanium, der giver sølvet en sort belægning. Porcelænsperlerne er håndtrillet og glaseret på vores værksted i Danmark, og de fremstår derfor unikke i form og farve - ikke to er ens. Ferskvandsperlerne er af højeste kvalitet, AAA og diamanterne er ægte. Armbåndene fra Louise Kragh kommer i forskellige størrelser. Nogle armbånd er one-size fordi de er justerbare. Læs alltid beskrivelse af smykkerne grundigt. Her vil informationer omkring størrelse, materiale og design afremgå. 

Se det unikke armbånd Sphere - 3 Pearls Bracelet som i sin stil og funktionalitet er sigende for Louise Kraghs smykkedesign - en klassisker du aldrig vil blive træt af. 

12 vare(r)
12 vare(r)