Sanne Nordahn Vedhæng

Vedhæng fra Sanne Nordahn er kendetegnet ved at være designet i en enkel stil, som let kan kombineres med andre vedhæng, for at skabe et unikt og personlig look. Se for eksempel de populære bogstavs-vedhæng som kan bruges i en unik og personlig kombination i en halskæde eller et armbånd.

Sanne Nordahn vedhæng findes i et utal af forskellige styles og kollektioner, som alle har hver deres særegne karakteristiska. Fælles for alle vedhængene er, at de alle er fremstillet af det bedste materiale i 925 sterling sølv som også kommer i udgaver belagt med ægte legeringer af enten guld, rosa guld eller sort rhodium. 

Se de populære Close-to-my-heart vedhæng som gør det muligt at bære bogstaver eller symboler, som har en helt speciel betydning, tæt på hjertet. Der er et utal af forskellige kombinationsmuligheder. Vælg f.eks. forbogstaverne i dit og din kærestes navne som symbol på jeres kærlighed, eller forbogstavet i dit barns navn sammen med en babyfod eller et evighedstegn som symbol på kærligheden til dit barn.

Køb vedhængene enkeltvis eller tilkøb kæde så du får det smukkeste sæt.  Vedhængene kan også bruges i et armbånd. 

1 vare(r)
Måne-vedhæng Forgyldt-20
179,00 kr

Ikke på lager

1 vare(r)