Scherning Halskæder

Halskæderne fra Scherning København er enkle men har masser af power og personlighed, som kommer til udtryk gennem de fine former og farver, som er brugt i designet.

Der er kælet for detaljen, og kvaliteten er i højsædet hos Mette Scherning, som fremstiller alle sine smykker i hånden. Smykkerne er altid lavet i 925 sterling sølv hvor nogle af dem er forgyldt eller belagt med ruthenium. Udgangspunktet for Scherning København er at forene det bedste fra forskellige universer og stilarter.

Derfor finder du halskæder, som er både enkle, detaljerede, rå og feminine. Fælles for mange af smykkerne fra Scherning København er de glade farver og den positive stemning, som oser ud gennem smykkerne. Hvis du er på jagt efter en unik halskæde så se  for eksempel Colour Spot - Diamond Halskæde - Koral/Sølv. Halskæden holder et fint, diamantformet vedhæng i sølv og et lidt mindre diamantformet vedhæng i farven koral. Hvis du er til et mere tidsløst look kan du kigge på Colour Spot - Diamond - Halskæde - Rhodineret, som er en halskæde i mørke farver.  Der er med andre ord noget for enhver smag blandt øreringene fra Scherning Købenahvn. 

Halskæderne fra Scherning København er desuden den perfekte gaveidé til dig selv, kæresten, konen, veninde eller en helt anden, da alle halskæder kan købes fra 300 kr.  

6 vare(r)
6 vare(r)