Levering

Vi tilbyder fragt til kr. 29 på alle ordrer til Danmark. Vi sender med GLS til Pakkeshop eller Firmalevering, som forsikret pakke med Track & Trace.

- Du vil altid modtage Track & Trace e-mail fra GLS og typisk også en SMS omkring levering.

- Bestiller du frem til kl. 20.00 på hverdage - så sender vi din ordre samme dag hvis muligt. 

- Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage, med forbehold for forsinkelser hos GLS. 

- Fragt til Norge DKK 500 med GLS (ved køb for over DKK 2500 ex. moms er fragt gratis) - KUN til pakkeshops

- Fragt til Sverige DKK 200 (ved køb for over DKK 1500 ex moms er fragt gratis) - KUN til pakkeshops

 

Returnering

Du har 14 dages fuld returret efter modtagelse af dine varer. Indenfor denne periode kan du tilbagesende dine varer, inkl. et udskrift af din ordrebekræftelse og en beskrivelse af, hvorfor du returnerer varen.

Varen skal være i ubrugt stand. 

Før du returnerer en vare, skal du kontakte os pr. mail: info@selecteddesigners.dk. Vores shop drives på fritidsbasis, og vi tager derfor kun telefonen efter kl. 17 på hverdage. 

BEMÆRK - du bærer risikoen for returneringen indtil vi har modtaget returordren. Det betyder, at hvis du vælger at sende med brev, og varen ikke kommer frem til os, kan du ikke modtage refundering.

Returadresse er:

Selected Designers

Mette Friis Have 20

3400 Hillerød

Mærk pakken med "RETUR"

PAKKEN SKAL SENDES MED AFLEVERING PÅ ADRESSEN. DEN MÅ IKKE AFLEVERES TIL PAKKESHOP HVIS PAKKEN IKKE KAN AFLEVERES TIL FORRETNINGEN. 

Byttefrist (i særlige situationer)

I særlige situationer, fx Black Friday, kan vi udvide vores bytteservice, så varer der købes og gives som julegaver kan byttes indenfor en forlænget frist. Der vil så være tale om en udvidet frist for at BYTTE og gælder ikke for RETURNERING. Hvis du ønsker at bytte en vare, gælder de aktuelle priser for levering. Hvis der gælder særlige returnerings- og byttefrister, vil dette være særligt anført på hjemmesiden.