Carré Gilded Marvels Ørering - Oxideret

Bedårende ørestikkere fra Carré i dobbelt oxideret sterling sølv med Blå Topas. Blå Topas er en ædelsten med en strålende, klar blå farve, som har et nærmest glasagtigt skær. Ædelstenen findes i bjergegnene i Indien, Sri Lanka, Burma og Brasilien. Her er den kendt for symbolisere at styrke lederegenskaber, selvkontrol og give et langt liv med visdom og kærlighed til den person, som bærer på den.

Uanset om du er overtroisk eller ej, så taler disse skønheder for sig selv. Brug dem som et sæt sammen med Gilded Marvels - Ring for et fulendt overdådigt look. 

OBS: Prisen er for et sæt med to øreringe. 


Gilded Marvels Kollektion
Alle smykker i denne kollektion er med byzantinsk fatning og cabochonslebne ædelstene. Det er netop cabochonslibningen, der er med til at fremhæve stenens unikke farve og fremtoning i lys. Designeren bag kollektionen, Shiri Haugbøl, har ladet sig inspirere af Aladdins hule, som var fyldt med farverige skatte. Hendes kærlighed til farver, overdådighed og skønhed skinner i den grad igennem i disse smukke smykker, som vil pryde og pynte enhver kvinde. 

469,00 kr

Ikke på lager

 
14 dages returret og gratis gaveæske
 
Ring til os for spørgsmål
på +45 41 42 01 14
Vi kan kontaktes på telefon alle
hverdage mellem kl. 17 og 20
Du kan træffe os på mail
info@selecteddesigners.dk alle ugens dage