Carré Gilded Marvels - Ring - Blå Topas

Strålende smukt ring fra Carré i dobbelt oxideret sterling sølv med Blå Topas. Blå Topas er en ædelsten med en strålende, klar blå farve, som har et nærmest glasagtigt skær. Ædelstenen findes i bjergegnene i Indien, Sri Lanka, Burma og Brasilien. Her er den kendt for at styrke lederegenskaber, selvkontrol og give et langt liv med visdom og kærlighed til den person, som bærer på den.


Uanset om du er overtroisk eller ej, så taler denne skønheder for sig selv. Brug ringen sammen med øreringene Gilded Marvels - Øreringe for et fulendt og overdådigt look. 


Gilded Marvels Kollektion
Alle smykker i denne kollektion er med byzantinsk fatning og cabochonslebne ædelstene. Det er netop cabochonslibningen, der er med til at fremhæve stenens unikke farve og fremtoning i lys. Designeren bag kollektionen, Shiri Haugbøl, Shiri Haugbøl, har ladet sig inspirere af Aladdins hule, som var fyldt med farverige skatte. Hendes kærlighed til farver, overdådighed og skønhed skinner i den grad igennem i disse smukke smykker, som vil pryde og pynte enhver kvinde.

Tilbudspris 319,50 kr
Pris: 639,00 kr

På lager

* Påkrævede felter

Kun 5 tilbage

ProduktnavnAntal
2
1
2
 
14 dages returret og gratis gaveæske
 
Ring til os for spørgsmål
på +45 41 42 01 14
Vi kan kontaktes på telefon alle
hverdage mellem kl. 17 og 20
Du kan træffe os på mail
info@selecteddesigners.dk alle ugens dage