Handelsbetingelser

§1 Anvendelse

a) Nedenstående handelsbetingelser (herefter benævnt ”vilkårene”) gælder for salg og/eller levering af enhver ydelse/produkt (herefter benævnt ”varen” eller ”ydelsen”) fra SelectedDesigners.dk (Ejet af HH Handel Hillerød ApS, cvr. 40002464, Gørløsegårdsvej 37, 3330 Gørløse, Danmark) til privatpersoner i Danmark (herefter benævnt ”kunden”).

b) Vilkårene gælder medmindre andet udtrykkeligt og skriftligt er aftalt mellem kunden og UpcomersMarket.dk, og uanset om aftalen er indgået via internet, e-shop, e-mail, telefax, telefon eller på anden vis.

c) Det er en forudsætning for kundens køb, at disse vilkår accepteres og kunden opfordres til at læse vilkårene grundigt igennem.

 

§2 Ordre procedure

a) Når du har afgivet en ordre på vores hjemmeside, vil vores system automatisk afsende en ordrebekræftelse til din e-mail. 

b) Du opfordres til at udskrive ordrebekræftelsen umiddelbart efter modtagelsen, idet denne kan være relevant i forbindelse med ombytning, udnyttelse af fortrydelsesret eller reklamation.

c) Når ordren afsendes, fremsendes en Leveringse-mail til Kundens e-mail.

d) Afhentes ordren ikke, skal køber afholde udgifterne til pakkens returnering fra fragtselskabet. Ordren kan afsendes igen for købers regning, hvis der sker samtidig betaling af de af omkostninger webshoppen skal betale for at modtage en uafhentet ordre.  

 

§3 Priser og betaling

a) Alle opgivne priser er som udgangspunkt inklusiv moms og angives i DKK med mindre andet udtrykkeligt fremgår.

b) Hos SelectedDesigners.dk kan du benytte følgende betalingsmetoder:

- Kreditkortbetaling.
Det er muligt at betale med kreditkort hos SelectedDesigners.dk.
Vi modtager Dankort, VISA, MasterCard, VISA Electron og Maestro.

dankort128visa128-1visaelectron128mastercard64maestro-64jcb128

c) SelectedDesigners.dk anvender en betalings-gateway fra QuickPay. Alle kortdata sendes krypteret, så dine oplysninger er sikrede. Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere varer. Hvis du betaler med betalingskort, trækkes beløbet først, når varen er afsendt.

 

§4 Levering

a) Levering sker udelukkende til adresser i Danmark, dog ikke til adresser på Grønland og Færøerne uden særlig aftale. Forsendelser til Grønland, Færøerne og udlandet kræver en særlig aftale, og Kunden opfordres til at kontakte SelectedDesigners.dk for fragtpriser og estimeret leveringstid.

b) Leveringstid
- Leveringstiden afhænger i høj grad af det produkt, du køber. Mange af produkterne findes på lager, hvor leveringstiden estimeres til 1-3 hverdage.

c) Fragtpriser
- Fri fragt ved ordre over 299 DKK. Ved ordre under 299 DKK er fragtprisen 29 DKK. Vi kører dog periodevis FRI FRAGT kampagner. Se under "Levering". 

 

§5 Ejendomsforbehold og risiko

a) Alle produkter og varer købt hos SelectedDesigners.dk forbliver SelectedDesigners.dk ejendom indtil leveringstidspunktet. Det betyder, at risikoen for bortkomst og/eller beskadigelse påhviler SelectedDesigners.dk indtil leveringstidspunktet. Som leveringstidspunkt anses, når varer er leveret til dig. Dog har du risikoen for returforsendelser, med mindre der er tale om hændelig undergang i fortrydelsesperioden, indtil SelectedDesigners.dk modtager varerne.

 

§6 Fortrydelsesret

a) Du har 14 dages fortrydelsesret efter den dag, hvor du eller en af dig angiven tredjemand (dog ikke transportøren) får varerne i fysisk besiddelse.

b) Ønsker du at udøve din fortrydelsesret, skal du kontakte vores kundeservice på telefon eller e-mail:

Tlf.: (+45) 41 42 01 14
Mail: info@selecteddesigners.dk
Her bedes du oplyse ordrenummer, navn og varenummer på den eller de pågældende vare(r). Vores support-team vil herefter informere dig om returneringsproceduren.

c) Tilbagebetaling
Ved udnyttelse af din fortrydelsesret vil vi refundere købsbeløbet via samme betalingsmetode, som ordren er betalt med.
Købsbeløbet består af alle betalinger modtaget fra dig for denne ordre (herunder leveringomkostninger - dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder).

d) Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.
Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.  Du skal returnere varerne eller aflevere dem til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Vi anbefaler, at du gemmer postkvitteringen som bevis for, at du har afleveret pakken til posten/transportøren.
Du hæfter kun for en eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

e) Manglende afhentning/modtagelse af ordren betragtes som returnering for købers regning.

 

§7 Reklamationsret

a) Du har 2 års reklamationsret på alle varer.

b) Meddelelse om manglen inden for rimelig tid
Vil du påberåbe dig en mangel, skal du give os meddelelse herom inden for rimelig tid, efter, at du har opdaget manglen. I modsat fald fortaber du retten til at påberåbe dig manglen. Meddelelse givet inden to måneder efter, at du opdagede manglen, er altid rettidig. 
Har du ikke inden 2 år efter salgsgenstandens overgivelse til dig meddelt os, at du vil påberåbe dig en mangel, kan du ikke senere gøre den gældende, medmindre vi har påtaget os at indestå for genstanden i længere tid.

c) Batterier – begrænset reklamationsret
Da batterier har en naturlig begrænset holdbarhed er reklamationsperioden på disse begrænset til 6 måneder fra købsdato.

d) Reparation og omlevering

1) Såfremt varen er behæftet med fejl eller mangler, og du har reklameret rettidigt, udbedrer vi sådanne fejl eller mangler inden for rimelig tid.

2) Hvis det viser sig ikke at være muligt eller vi ikke skønner det hensigtsmæssigt at reparere varen, påtager vi os i stedet at levere en ny fejlfri vare efter returnering af den mangelfulde vare. Vi refunderer dig desuden eventuelle dokumenterede udgifter forbundet med returneringen.

3) Hvis hverken reparation eller omlevering er mulig. refunderer vi i stedet købesummen, inklusive udgifter til returnering. Se §7, e) Returnering.

e) Returnering
Returnering af en vare med fejl eller mangler foregår på følgende måde:

1) Vi beder dig kontakte vores kundeservice og oplyse ordrenummer, navn og varenummer.
Tlf.: (+45) 41 42 01 14
Mail: info@selecteddesigners.dk

2) Over mail sender vi dig en betalt pakkelabel, som du bedes sætte på en pakke med den defekte artikel.
Desuden beder vi dig vedlægge en kopi af ordrens faktura.

3) Når varen er kommet retur og er blevet testet, vil vi refundere købsbeløbet inden for 7 dage.
Varer, der sendes retur, bliver testet af SelectedDesigners.dk. Forefindes der ingen fejl eller mangler ved varen vil kunden blive opkrævet et testgebyr samt forsendelsesomkostninger tilbage til kunden. Testgebyret udgør 100 kr. pr. inkl. moms pr. påbegyndt 15 min.

 

§8 Fortrolighed og personoplysninger

a) Personoplysningerne opbevares krypteret, Personoplysningerne transmitteres krypteret til og fra virksomheden

b) Logstatistik 
Logstatistik bruges på www.SelectedDesigners.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På www.SelectedDesigners.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, eller oprettelsen af en brugerprofil.

Logstatistik bruges desuden til: Personalisering af markedsføringen mod brugeren at skabe øget brugervenlighed.

c) For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail-adresse. 

Personoplysningerne registreres hos SelectedDesigners.dk og opbevares af QuickPay.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. 

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: Ledelsen, Salg og markedsføring, Administration og Bogholderi.

d) Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret. Det gøres på følgende måde: Kontakt QuickPay for oplysninger om dette. www.quickpay.dk 

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos SelectedDesigners.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til SelectedDesigners.dk via e-mail: support@selecteddesigners.dk.

Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den.

 

§9 Ansvar og ansvarsbegrænsning

a) Ansvarsbegrænsning
SelectedDesigners.dk kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for indirekte tab eller følgeskader, herunder men ikke begrænset til driftstab, avancetab, krav fra tredjemand og/eller beskadigelse af data.

b) Produktansvar
SelectedDesigners.dk er ansvarlig for produktansvar i henhold til produktansvarsloven. Du er forpligtet til uden ugrundet ophold skriftligt at meddele SelectedDesigners.dk, såfremt der er opstået en produktansvarsskade, eller at der er fare for, at en sådan skade vil indtræde.

c) Force Majeure
Hvis der opstår en ekstraordinær situation, der er uden for SelectedDesigner.dk skontrol, og som efter købeloven må anses som force majeure, bliver SelectedDesigners.dk forpligtelser suspenderet i det tidsrum, den ekstraordinære situation varer. I en sådan ekstraordinær situation kan du opsige din endnu ikke opfyldte ordre med SelectedDesigners.dk, hvis situationen varer eller antages at ville vare længere end 60 dage. I så tilfælde er dit opsigelsesvarsel 14 dage.

SelectedDesignerskan ikke holdes ansvarlig for hindringer der ligger uden for vores magt, eksempelvis produktionsforstyrrelser, lynnedslag, langvarig strømafbrydelse, strejke eller andre uforudsete hændelser.

 

§10 Tvister

a) Værneting 
Værneting er det til enhver tid gældende hjemting for SelectedDesigners.dk

b) Lovvalg
Dansk lovgivning finder anvendelse på aftaler indgået mellem SelectedDesigners.dk og Kunden.

 

§11 Gyldighed

Disse vilkår træder i kraft den 1. august 2016.