Om os

Selected Designers er en webshop, som så dagens lys i sommeren 2016. Vores mission er, at give dig mulighed for at blive inspireret og købe unikke smykke-looks. 

Vi kalder det: ”Buy the Look”.

 

Buy the Look

 Vores Looks er designet af nogle af landets hotteste fashion bloggere, som har udvalgt deres  personlige smykke-darlings på Selected Designers.

Med øje for de nyeste tendenser skaber  bloggerne deres egne, personlige Looks sammensat af smykker på tværs af brands, pris og stil. Derudover giver de dig insider tips og tricks til hvordan, du kan style smykker til enhver anledning.

 Det er med til at give dig et indblik i en unik look-book, som forhåbentlig kan inspirere dig i din egen, personlige styling af smykkerne.

 

Skandinavisk design

Vores sortiment rummer talentfulde designere og store etablerede smykkebrands – alle sammen håndplukket i Skandinavien. Vi er altid på jagt efter nye smykke-darlings og opdaterer løbende shoppen med nye, spændende designere, så du altid vil opleve det nyeste og bedste udvalg. 

 

Smykkerne

 Smykkerne på Selected Designers er karakteriseret ved at være enkle, moderne og i en god kvalitet. Vi har alle smykkerne på vores lager, hvor vi altid tjekker om smykkerne lever op til den forventede standard, inden vi sender dem til dig.

 

Personlig service 

God og personlig kundeservice er en nøglesag for os.

Vi driver shoppen på fritidsbasis, og du kan altid komme i kontakt med os på mail: info@selecteddesigners.dk 

 

Telefon: + 45 41 42 01 14 - mandag til fredag kl. 17-20

Mail: info@selecteddesigners.dk

  

Billig, hurtig og sikker levering 

Vi yder billig levering i hele Danmark 

Du modtager dine smykker inden for 1-3 hverdage


Dine smykker sendes som pakkepost med track and trace

 

 


V
i glæder os til at betjene dig.